logowanie   |   rejestracja
 
Eric Bana
Eric Bana
  
Data urodzenia: 1968-08-09
Miejsce urodzenia: Melbourne, Australia
 
 
Biografia:
Urodził się w Melbourne, jeden z najsłynniejszych australijskich aktorów. Przełomowym momentem w jego karierze był rok 1993, kiedy po kilku latach w branży komediowej, ...
 
   
Gwiazdometr: (głosów: 2)
Nie lubię 100% Lubię
Ocena osoby:
oczekuje na 5 głosów
Twoja ocena:
 
Filmografia:    
 
Aktor:  
Król Artur: Legenda miecza ... Uther Pendragon 2016
Czas próby ... Daniel Cluff 2016
Zbaw nas ode złego ... Ralph Sarchie 2014
Ocalony ... Erik S. Kristensen 2013
Closed Circuit ... Martin Vickers 2013
Deadfall ... Addison 2012
Hanna ... Erik 2011
Factor X ... Ken Landwehr 2010
Zaklęci w czasie ... Henry DeTamble 2009
Funny People ... Clarke 2009
Star Trek ... Generał Nero 2009
Mary i Max ... Damien (głos) 2009
Love the Beast ... On sam 2008
Kochanice króla ... Król Henryk VIII 2007
Lucky You - Pokerowy blef ... Huck Cheever 2007
Monachium ... Avner 2005
Troja ... Hektor 2004
Hulk ... Bruce Banner 2003
Gdzie jest Nemo? ... Anchor (głos) 2003
Bryłka złota ... Lotto 2002
Helikopter w ogniu ... Hoot 2001
Chopper ... Mark Brandon 'Chopper' Read 2000
 
Reżyser:  
Love the Beast 2008
 
Producent:  
Paper Planes 2014
Love the Beast 2008
 
Dodatkowe informacje:
 
Filmografia
Biografia
Strony www [0]
Wiadomości [21]
 
Galeria zdjęć [132]
Video
 
Redakcja strony
  mrsoze
  vaultdweller
  Przemo
  droo
  Duster
dodaj/edytuj treść
[odsłon: 3345]
Zauważyłeś błędy na stronie?
Napisz do redakcji.
 

Kinomania.org
 

kontakt   |   redakcja   |   reklama   |   regulamin   |   polityka prywatności

Copyright © 2007 - 2012 Filmosfera