logowanie   |   rejestracja
 
Rachel McAdams
Rachel McAdams
  
Data urodzenia: 1976-10-07
Miejsce urodzenia: London, Kanada
 
 
Biografia:

Rachel McAdams to kanadyjska aktorka urodzona w 1978 roku w London, Ontario, w Kanadzie. Jej ojciec pracował jako przewoźnik, a matka jako pielęgniarka. Razem wychowywali ...

 
   
Gwiazdometr: (głosów: 2)
Nie lubię 50% Lubię
Ocena osoby:
oczekuje na 5 głosów
Twoja ocena:
 
Filmografia:    
 
Aktorka:  
Spotlight ... Sacha Pfeiffer 2015
Mały Ksiażę ... Matka (głos) 2015
Do utraty sił ... Maureen Hope 2015
Every Thing Will Be Fine 2014
Bardzo poszukiwany człowiek ... Annabel Richter 2014
Czas na miłość ... Mary 2013
To the Wonder ... Jane 2012
Namietność ... Christine 2012
I że cię nie opuszczę ... Paige 2011
Sherlock Holmes: Gra cieni ... Irene Adler 2011
O północy w Paryżu ... Inez 2011
Witamy na Hawajach ... Tracy 2010
Dzień dobry TV ... Becky Fuller 2010
Sherlock Holmes ... Irene Adler 2009
Zaklęci w czasie ... Clare Abshire 2009
Stan gry ... Della Frye 2009
Szczęśliwy powrót ... Colee 2008
Married Life ... Kay 2007
Red Eye ... Lisa Reisert 2005
Polowanie na druhny ... Claire Cleary 2005
Pamiętnik ... Allie Hamilton 2004
Wredne dziewczyny ... Regina George 2004
 
Dodatkowe informacje:
 
Filmografia
Biografia
Strony www [0]
Wiadomości [28]
 
Galeria zdjęć [162]
Video
 
Redakcja strony
  vaultdweller
  Michał Ćwikła
  Duster
  Radosław Sztaba
  MJ Watson
dodaj/edytuj treść
[odsłon: 2992]
Zauważyłeś błędy na stronie?
Napisz do redakcji.
 

Kinomania.org
 

kontakt   |   redakcja   |   reklama   |   regulamin   |   polityka prywatności

Copyright © 2007 - 2012 Filmosfera