Miniatura plakatu osoby Christian Petzold

Christian Petzold

Data urodzenia: 14-09-1960

Miejsce urodzenia: Hilden, Niemcy

biografia

Biografia nie została jeszcze dodana.

filmografia

więcej
2020
...reżyser
2020
...scenarzysta
2018
...reżyser
2018
...scenarzysta
2014
...reżyser
2014
...scenarzysta
2012
...reżyser
2012
...scenarzysta
2008
...reżyser
-
Ocena osoby
głosów: 0
Twoja ocena
dodaj do ulubionych
0 osób lubi tę osobę
obserwuj
0 osób obserwuje tę osobę

dodaj komentarz

Możesz pisać komentarze ze swojego konta - zalogować się?

redakcja strony

vaultdweller